14 i 15 de setembre dins de la 6ª fira mercat modernista

En els últims anys el sector cerveser s'està revolucionat per una gran proliferació de noves varietats i noves marques artesanes i la seva elaboració a casa o “Home brewing”. Així que de fet s'està produint, mai millor dit, una reVITALització del sector cerveser doncs han irromput amb força les cerveses “vives” o naturals i artesanes.

 

¿Per què es un nou producte cerveser? La gran diferència és l'estat del producte. Doncs són cerveses naturals, sense filtració, ni pasteurització. Per tant es mantenen les propietats nutritives i la plenitud de sabors i contenen el llevat viu que permet una evolució del producte a l’ampolla.

 

El sorgiment de les cerveses naturals, va íntimament lligat a la recuperació de processos cervesers i estils de cerveses tradicionals. I hi ha tres paraules amb les quals es poden definir aquestes cerveses, són:

 

1) ARTESANALS pel seu mètode d'elaboració

2) INTEGRALS pels ingredients emprats

3) NATURALS pel seu mètode d’envasar.

 

No es tracta d'una competició a la indústria cervesera existent, sinó, que respon a la falta d'un producte nacional –doncs algunes cerveses naturals han vingut, com una raresa dintre les cerveses d'importació, bàsicament de Bèlgica- o forat de mercat. Així doncs, podria dir-se, que les cerveses naturals són la recuperació original de les cerveses industrialitzades.

 

Vine a gaudir d’aquestes modernes cerveses artesanes que recuperen l’estat de la cervesa tal com era a l’època modernista, en un entorn incomparable com el mercat de Canet de mar, on trobaràs 10 productors, tallers i tast organitzats. On especialment us volem presentar ArtúsBrewery, la nova cervesa del vostre poble!

Salut i bona cervesa natural i artesana per a tothom!!


PROGRAMACIÓ


Dissabte 14 de setembre
18.30h Obertura portes Fira de la Cervesa Artesana
19.30h Inauguració i presentació de la Fira
19.45h Brindis de benvinguda a la cervesa artesana Cannetum
Presentació de la cervesa artesana Cannetum a càrrec del seu creador Artús Brewery de Canet de Mar
20.00h Música en directe SANDY RIVER DIXIE JAZZ BAND
20.30h Tast de cerveses
01.00h Tancament de la Fira
 
Diumenge 15 de setembre
10.00h Obertura de la Fira
12.15h Ponència sobre l'elaboració de cervesa a càrrec del cerveser Artur Ortega
18.00h Ponència sobre els diferents estils de cervesa a càrrec del mestre cerveser Pablo Vijande
20.00h Tancament de la Fira
 
CERVECERS CONFIRMATS:
· Artús Brewery
· Quer
· Ed beer
· As cerveses
· El ganxet
· La Mataró

¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.