PURA PALE

Cervesa pàl·lida d’una sola malta (Pale) amb llúpols de les varietats Cascade i Fuggles.

Elaboració per infusió simple. Aquesta cervesa marida molt bé tant amb carns com peixos encara que a vegades l'hem gaudit amb una mica de plàtan, poma golden i xocolata negre rallada per damunt.

EDGARD PALE ALE

Cervesa elaborada amb malta pàl·lida i monovarietal de Cascade.

BRUNO PALE ALE

Cervesa de dues maltes, Pale i Crystal que li dóna el seu color i sabor característic. Amb llúpol Cascade, Challenger i Fuggles. Aquesta ens agrada beure-la amb carns vermelles i caça.

RUNA BROWN ALE

Cervesa fosca de tres tipus de malta, Pale, Crystal, Chocalate i Roasted Barley sense maltejar, aquesta combinació fa que sigui una cervesa molt torrada però sense arribar a ser una negra. Els llúpols son de la varietat Northern Brewer i Fuggles. Marida amb carns i postres elaborats amb xocolata.

 

 

DALMORU

Cervesa de blat.

CERVESES ESPECIALS

SETEMBRE

Es una cervesa de fermentació mixta, conté Pura Pale i Làmbic. Envellida en bota de roure durant 12 mesos i 12 mesos més en ampolla, per tant és una cervesa de temporada, només l'elaborem un cop l'any, per aquest motiu té el nom de Setembre. Aquesta cervesa ens agrada molt per abans dels àpats, i beure-la amb formatges forts, olives i mariscs o fruits del mar. Recomanable servir en porró, aconseguint així una bona oxigenació de la cervesa.

SETEMBRE ESPECIAL NADAL

Maceració de Setembre de l'anyada anterior amb raïm moscatell.

¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.