NOM: Bleder Drac

ZONA: Rubí

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: European Pale Lager

GRADO DE ALCOHOL: 4%

EBUS:

NOTA DE CATA:  Cervesa estil European pale lager molt maltosa però equilibrada, amb llúpols europeus que li proporcionen una aroma i sabor característics mediterranis molt diferents a les típiques lager centreeuropees.
Color daurat fosc tirant a mel amb escuma molt densa i compacta d'un blanc trencat que es manté molt bé a la copa.
Aroma herbal molt intens i ben integrat sobre el cereal. Gran cos, gasificació molt viva.
L'entrada en boca és contundent i completament llupolitzada d'un amargor molt marcat i amb un final sec.

 


NOM: Bleder Espurna de drac

ZONA: Rubí

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Mild

GRADO DE ALCOHOL: 3'5%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa estil Mild molt suau amb 3,5% vol, d'alta fermentació amb llúpols europeus. Molt poc amarga i amb un toc de figues seques que li donen encara si cap més suavitat. Escuma persistent amb la carbonatació justa. En boca roman el toc de fruites mediterrànies (figues, cítrics, nespres i albercoc). Com cervesa suau que és, passa ràpid. Ideal per refrescar i poder consumuir diverses sense perdre l'equilibri.

 


NOM: Bleder Foc de Drac

ZONA: Rubí

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: IPA

GRADO DE ALCOHOL: 4%

EBUS:

NOTA DE CATA:  Cervesa estil Indian Pale Ale aromatitzada amb Dàtils amb 4 maltes i llúpols americans.
Maceració controlada per adaptar-la a la cultura i esperit llatins. Color castany clar, opaca, bona gasificació, Gist rocós que es manté en nas. Dolç, sota descobrim el llúpol.
Cos alt, bona carbonatació. L'entrada en boca en canvi és seca i amb molta força. El glop curt però molt persistent. Trobem mel, fusta torrada i fruites madures. L'alcohol està molt ben integrat. La sensació en boca és molt intensa i amb un final astringent que li proporciona el dàtil contribuint a la diferenciació respecte a la resta de cerveses del mateix estil.

 


NOM: Bleder Presen

ZONA: Rubí

FAMÍLIA: Fermentación Lager

ESTILO DE CERVEZA: Lager-Pilsen

GRADO DE ALCOHOL: 7'5%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa de baixa fermentació amb 7,5% vol elaborada amb malt Pilsner i suc de taronja fermentado.
Color clar i una mica opac. Monovarietal pel que fa a llúpol es refereix amb Groc. L'aroma és cítric propi del llúpol que no de la taronja, però l'amargor l'hi proporciona la taronja sent ràpid però intens. Escuma molt compacta i persistent en part proporcionada pels olis essencials de la taronja amb bona carbonatació. Al final es descobreix un sabor diferent propi de la taronja fermentada que li dóna un toc especial, el just per no desvirtuar a la cervesa molt apreciat pel consumidor.

 


¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.