LOCALIZACIÓN: Mollet del Vallès

TELÉFONO: 636 356 478

CONTACTO: Joan Saperas

WEB: www.catalanbrewery.cat


ROASTED BRAIN

Cervesa suau i equilibrada amb el toc delicat del café colombià. Dry Stout de cafè. Cervesa de Postres, xocolata, vainilla, gelats, pastissos, etc... Servir al gust.

 

 

BLAT ATTACK

Cervesa lleugera de blat. Adaptació lliure de la Weizen Alemana de la regió de Munich. Weizen Bier (Cervesa de Blat). Cervesa d’entrant i/o primers plats, amanides, pollastre i pasta. Servir MOLT FREDA.

 

MUNICH '76

Cervesa amb cos, extraordinàriament intensa. Mètode de producció Alemany i estil belga. Belgian Style. Carns vermelles. Servir al gust.

 

 

 

 

KRAFT KANIBBAL

Cervesa lleugera i amarga, combinació de “bitter” i “Common Beer”. Utilització de llúpols molt florals. Common Beer. Cervesa d’entrant. Plats picants, tapes i chips. Servir MOLT FREDA.

 

PARANOID DELIRIUM

Cervesa complexa amb maltes torrades i “extra hopped” a l’estil d’Ohio (USA).Inspirada en la família de les Brown Ale i reinventada en una mescla de tres estils diferents.

Brown Ale. Estofats de carn, chile, etc.. Servir al gust. 

 

 

 

SCOTTISH ALE 2.0

Cervesa que mescla l’estil tradicional escocès i belga. English-Belgian Style. Peix, salsitxes, purés, pollastre. Servir al gust.

 


¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.