NOM: Montseny Blat

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Weizen Ale

GRADO DE ALCOHOL: 4%

EBUS: 35 EBUS

NOTA DE CATA:  Cervesa lleugera de blat d’estil alemany. Molt refrescant i aromà-tica amb llúpol Saaz. Recrea les Weizen o Waiss Beer alemanyes. Combina la frescor del blat amb l’aroma floral del llúpol Saaz. Tot això, juntament amb la seva baixa graduació alcohòlica, la fan una cervesa ideal per l’estiu. Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.

 

NOM: Montseny Malta

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Pale Ale

GRADO DE ALCOHOL: 5'1%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa d’alta fermentació a l’estil tradicional anglès. Amb molt cos i de color torrat, per gaudir d’un sabor intens. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

 

NOM: Montseny Negra

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Stout Ale

GRADO DE ALCOHOL: 5'2%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa negra elaborada segons la tradició irlandesa d’alta fermentació, amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol. Combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals, per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

 

NOM: Montseny Hivernale

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Christmas Ale

GRADO DE ALCOHOL: 7'2%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa d’alta  fermentació elaborada amb una recepta d’hi-vern, amb un toc especiat. Al gust d’aquesta cervesa s’hi  combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o  després dels àpats amb dolços de postres.

 

NOM: Montseny Lupulus

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Iber Ale

GRADO DE ALCOHOL: 5'4%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers. La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en l’elaboració de les cerveses de gran consum d’estil Pilsen (de baixa fermentació), o de la família de les Lager.

 

NOM: Montseny Eco Lupulus

ZONA: Montseny

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Iber Ale

GRADO DE ALCOHOL: 5'4%

EBUS: 

NOTA DE CATA:  Cervesa rossa d’alta fermentació, molt refrescant i suau. La Ecolupulus està elaborada amb maltes i llúpols procedents de l’agricultura ecològica.

 

¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.