POPAIRE

LOCALIZACIÓN: Blanes(Girona)

 

CONTACTO: Elisenda

 

TELÉFONO: 627-231-366

 

WEB: www.popaire.com

 

 


NOM: ESCUMA DE MAR

ESTILO DE CERVEZA: Low summer Ale

GRADO DE ALCOHOL: 3'5%

EBUS: 27

NOTA DE CATA: cervesa rossa, lleugera, refrescant. En copa color daurat lleugerament tèrbola, bona claredat, bona retenció d'espuma, encaix correcte. Caràcter de llúpol present, sense ser una cervesa amarga.


NOM: TINTA DE POP

ESTILO DE CERVEZA: Sweet stout

GRADO DE ALCOHOL: 5%

EBUS: 25

NOTA DE CATA: cervesa stout elaborada amb maltes d'ordi torrades i caramelitzades, que li aporten el color negre característic d'aquesta varietat cervesera i unes notes fines torrefactces de xocolata i regalèssia. Te una escuma fina, abundant i fina al paladar.


NOM: BLANDAE

ESTILO DE CERVEZA: ALE

GRADO DE ALCOHOL: 5'4%

EBUS: ??

NOTA DE CATA: Cervesa d'alta fermentació elaborada amb un alt percentatge de malta d'ordi. Ofereix una dolçor subtil amb un regust afruitat amb reminiscències a maduixes, gràcies a la combinació de maltes caramelitzades. Té una aroma suau de llúpol Saaz, menys accentuat en boca.
El nom de la cervesa, Blandæ, és un homenatge al nom romà del poble de Blanes.


NOM: BLANDAE DOBLE

ESTILO DE CERVEZA: Ale

GRADO DE ALCOHOL: 7%

EBUS: ??

NOTA DE CATA: Cervesa d'alta fermentació elaborada amb diferents varietats de malta d'ordi, que li aporten un color coure molt atractiu. Es caracteritza per una aroma suau i pel regust lleugerament dolç i molt poc amargant que deixa a causa de la poca presència de llúpol. L'escuma és duradora i posseeix una bombolla fina i agradable al paladar.


NOM: TRAMUNTANA

ESTILO DE CERVEZA: Brown Ale

GRADO DE ALCOHOL: 9%

EBUS: ??

NOTA DE CATA: Especial Brown Ale 9%, d’alta fermentació. Cervesa maltosa (set tipus de maltes caramel·litzades), rústica, profunda i de glop llarg.  Té un gust de xocolata, brownie i brioix i una aroma de caramel. En copa, de color marró coure, retenció d’escuma mitjana, amb concordància amb l’estil i la graduació. La carbonatació és lleugera i agradable. Una cervesa poc llupolitzada però ben equilibrada amb la proporció de maltes.


NOM: ESPIGA DE BLAT

ESTILO DE CERVEZA: Ale wheat

GRADO DE ALCOHOL: 4'5%

EBUS: ??

NOTA DE CATA: Cervesa d'alta fermentació amb malt de blat, que li aporta una aroma molt afruitada i de gust molt suau, lleugerament dolça i un toc subtil  d'amargor dels llúpols Saaz.¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.