LA GUINEU

NOM: Riner

ZONA: Valls de Torroella (Barcelona)

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Half American Pale Ale

GRADO DE ALCOHOL: 2'5%

EBUS: 93

NOTA DE CATA: De color groc llimona, neta (si es servida amb cura de no remoure els sediments). D’escuma abundant i persistent que no arrossega color. Amb una generosa carbonatació de bombolla finíssima .D’aroma potent a fruites cítriques, principalment aranja, i a raïm blanc. Tot seguit dona pas a uns subtils records a flors blanques, especies (vainilla) seguits de lleugeríssimes notes làctiques i a terra humida.

 

 


NOM: Antius

ZONA: Valls de Torroella (Barcelona)

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: Bitter

GRADO DE ALCOHOL: 3'5%

EBUS: 47

NOTA DE CATA: D’un groc quasi taronja amb una escuma abundant que arrossega un xic de color (no és completament blanca). De bombolla molt fina. L’aroma amb una intensitat mitja ens porta al mon de les llaminadures, principalment de maduixa i plàtan, amb unes notes especiades que ens recorden al pebre blanc i un toc resinós.

 


NOM: Montserrat

ZONA: Valls de Torroella (Barcelona)

FAMÍLIA: Fermentación Ale

ESTILO DE CERVEZA: American Stout

GRADO DE ALCOHOL: 6'4%

EBUS: 78

NOTA DE CATA: Negra amb reflexes vermellosos, d’escuma densa i persistent de color crema. La carbonatació és continguda i de bombolla petitíssima. Al nas ens trobem amb un aroma d’intensitat moderada que ens recorda el toffee i alcacau fi. Unes notes a flors blanques i un subtil afruitat cítric i dolç (taronja madura)són acompanyades d’insinuacions balsàmiques i un rerefons a molsa.


NOM: Coaner

ZONA: Valls de Torroella (Barcelona)

FAMÍLIA: Fermentación Lager

ESTILO DE CERVEZA: Especial (no encaixa en cap estil)

GRADO DE ALCOHOL: 4'7%

EBUS: 37

NOTA DE CATA: De color caoba amb reflexos rubí i bombolla fina. L’escuma, que no és especialment abundant, arrossega un color crema. Al nas predomina una simfonia d’ aromes torrats i a cereals tot evocant la crosta de pa rústic, el cacau, l’avellana i castanyes. S’intueix fruita vermella tot i que és difícil de definir. També apareixen tocs a canyella i vegetals. En boca te una entrada dolça, lleugera i melosa amb una acidesa marcada que contrasta amb tots els aromes torrefactes. El post-gust intens i llarg. La textura és cremosa i lleugera alhora.

 


¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.