Cerveseria especialitzada en cerveses del nostre País. Cervesa en Català al barri de Gràcia

[C/ Encarnació 21 · Gràcia · Barcelona · Catalunya]

www.lamicrocerveseria.com

Brewpub situat a Sabadell on podeu gaudir de les nostres cerveses fixes i algunes de les nostres cerveses de temporada acompanyades de tapes, entrepans i bona música.

 

[C/de la estrella 93 - Sabadell]

www.homosibaris.com

Cerveses naturals per pendre i per endur. 6 tiradors i 3 bombes de mà. Formatges artesans i embotits de qualitat. Cervesa própia.

 

[Pça. Osca 4 - Barcelona]

www.thebeershop.es

Cervezas tradicionales y artesanales, organizamos catas y eventos, cerramos the Beer Shop para vosotros.

 

[C/Amigó 30 - Barcelona]

BAR-CERVESERIA I MÚSICA EN VIU

[C/Torrent de les Flors 36 - Barcelona]

www.lespumossa.blogspot.com.es

L'Espumossa es dedica a difondre la cultura cervesera, podeu trobar un ampli ventall de cerveses artesanes o d'importació les qual podreu acompanyar amb una carta ben acurada de formatges artesans i embotits ibérics.

 

[C/Provença 171 - Barcelona]

Bar amb menjà casolà, ecològic i de proximitat... amb opcions vegetarianes i gluten-free, cerveses artesanals, begudes originals, cafeteria italiana, vermuts, wifi i terrassa al peu de Montjuïc.

 

[Pg. de Montjuïc 74 - Barcelona]

 www.2d2dspuma.com

 

CERVECERÍA, TIENDA y MICRODIS-TRIBUIDORA especializada en cerveza artesana (tarifas especiales para profesionales). Cursos y venta de equipos e insumos de elaboración de cerveza. Venta y distribución en toda España.

 

[C/Manigua 4-6 y 8-10 - Barcelona]

Bar musical situat a Grácia, on podreu parlar, compartir i degustar tapes i productes de qualitat, acompanyats per una selecció de cerveses d'importació i artesanes. Tots els dijous música en directe.

 

[Passatge Nogués nº 3 - Barcelona]

http://facebook.com/aleandhop


Un puesto de culte a la bona cervessa (10 tiradors) i al menjar saludable. Apostem per una cuina vegetariana (amb molta opció vegana) i valorem especialment la matèria primera. Moltes de les nostres verdures les cultivem al nostre hort ecològic.

 

[C/Basses de St. Pere, nº10 bis Barcelona] 

Amplia gama de cervezas del mercado así como el asesoramiento por parte de un equipo profesional, dedicado y entusiasta. Cursos y talleres formativos. Propuestas de viajes cerveceros. Accesorios diversos relacionados con el mundo de la cerveza. Bodega  donde degustar nuestra extensa gama de cervezas.

[C/Gignàs, 25 - Barcelona]

Taverna Belga

[Via Europa 30 - Mataró]


¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.