www.elracodencesc.com

 

Des de 1986 en ple centre de Barcelona, el Racó de'en Cesc, és el lloc de referéncia pels qui busquen el perfecte maridatge de la cuina catalana actualitzada per el chef Toni Romero amb les millors referències en vins i cerveses.

 

[C/Diputació 201 - Barcelona]

www.lespumossa.blogspot.com.es

L'Espumossa es dedica a difondre la cultura cervesera, podeu trobar un ampli ventall de cerveses artesanes o d'importació les qual podreu acompanyar amb una carta ben acurada de formatges artesans i embotits ibérics.

 

[C/Provença 171 - Barcelona]

www.homosibaris.com

Cerveses naturals per pendre i per endur. 6 tiradors i 3 bombes de mà. Formatges artesans i embotits de qualitat. Cervesa própia.

 

[Pça. Osca 4 - Barcelona]

Bar musical situat a Grácia, on podreu parlar, compartir i degustar tapes i productes de qualitat, acompanyats per una selecció de cerveses d'importació i artesanes. Tots els dijous música en directe.

 

[Passatge Nogués nº 3 - Barcelona]

http://facebook.com/aleandhop


Un puesto de culte a la bona cervessa (10 tiradors) i al menjar saludable. Apostem per una cuina vegetariana (amb molta opció vegana) i valorem especialment la matèria primera. Moltes de les nostres verdures les cultivem al nostre hort ecològic.

 

[C/Basses de St. Pere, nº10 bis BCN] 

Bar amb menjà casolà, ecològic i de proximitat... amb opcions vegetarianes i gluten-free, cerveses artesanals, begudes originals, cafeteria italiana, vermuts, wifi i terrassa al peu de Montjuïc.

 

[Pg. de Montjuïc 74 - Barcelona]

www.lamicrocerveseria.com

Brewpub situat a Sabadell on podeu gaudir de les nostres cerveses fixes i algunes de les nostres cerveses de temporada acompanyades de tapes, entrepans i bona música.

 

[C/de la estrella 93 - Sabadell]


INGREDIENTES, EQUIPOS Y MATERIALES
PARA BEBER ALGO
PARA COMER ALGO
COMPRAS CERVECERAS

¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.