VIDEO inauguración puntos cerveceros

Vine a Fer Cervesa és una activitat sense ànim de lucre que pretén sembrar i promoure el sector cerveser. Aquesta fira es va iniciar en els temps en els quals encara no existien cervesers professionals al nostre territori, per això és una fira d'aficionats que s’ha anat professionalitzant, així com els cervesers que en ella hi participen. En l’actualitat el sector ha seguit creixent formant-se una xarxa de locals especialitzats en cervesa artesana, que també hem volgut incorporar a la fira. D’aquesta manera tanquem el cercle sencer del sector: aficionats, productors i locals.

Per això, creiem que implicar-los al VFC també hauria de donar-los un retorn més enllà del clàssic: “pagament-anunci” comú a totes les altres fires. I hem creat les Inauguracions prèvies al VFC, on es presenta una cervesa especial VFC als diferents Punts Cervesers. Aquests esdeveniments previs al VFC aporten una activitat al punt cerveser i permet escalfar motors a la fira-taller generant una simbiosi ideal.

Agraïm el suport a Punts Cervesers

Que enumerem a continuació, i us convidem a visitar.

CATALLUNA
deSkaeg
CARA B
ALE&HOP
La Brasserie Beige
LA MÉS PETITA
TOT BEGUT TOT PER BEURE
Flor de Llupol
LA CERVECITA
LA MICROCERVESERIA
LA BONA PINTA
L'ESPUMOSSA
LA RESISTÈNCIA

CERVESERS
CERVESERS
TALLERS
TALLERS
COL·LABORADORS
COL·LABORADORS
FOTOS & VIDEOS

¿Quieres colaborar con nosotros?¿ te gustaría aportar recetas, información de interés cervecera, viajes o anunciar tus actividades cerveceras aquí?¿Quieres que aparezcan tus cervezas en nuestra página? Ponte en contacto con nosotros y daremos salida a tus aportaciones...

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.